Οι Εκδόσεις μας PDF Εκτύπωση E-mail

Πέρασαν ήδη 15 χρόνια από την πρώτη μας εκδοτική απόπειρα. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε έχοντας κατά νου να απολαύσουμε τις χαρές αυτού του συναρπαστικού, όπως αποδείχθηκε, ταξιδιού χωρίς να υπολογίζουμε τους κόπους, τα έξοδα και τον προσωπικό χρόνο που θα έπρεπε να αφιερώσουμε. Κάνοντας τον απολογισμό, το πρόσημο είναι αναμφισβήτητα θετικό. Ήταν τόσο όμορφο το ταξίδι που δεν μας πτόησαν αντιξοότητες και δυσκολίες. Κάθε νέο εκδοτικό εγχείρημα ήταν για εμάς ένας ακόμα εξωτικός προορισμός και κάθε νέα παραλαβή από το βιβλιοδετείο μια γλυκιά επιστροφή στην Ιθάκη, μέχρι το επόμενο ταξίδι. Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού των εκδόσεων "Leader Books", αποφασίσαμε να προσθέσουμε και έναν συνταξιδιώτη. Τις εκδόσεις "Liberal Books". Τις καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η εκδοτική δραστηριότητα των εκδόσεων μας έχει αποδώσει έως τώρα σημαντικό αριθμό πρωτότυπων και μεταφρασμένων συγγραμμάτων σε διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Στόχος του εκδοτικού μας προγράμματος παραμένει η προσφορά στο αναγνωστικό κοινό έργων με διεθνώς αναγνωρισμένη αξία, τα οποία να ικανοποιούν τις πνευματικές του ανησυχίες και να συμβάλλουν στην ευρύτερη καλλιέργειά του. Ο σεβασμός του κοινού που μας έχει ήδη τιμήσει με την εμπιστοσύνη του, αποτελεί πρωταρχικό στόχο των δραστηριοτήτων μας.

Τα βιβλία των εκδόσεών μας, πνευματικοί καρποί αξιόλογων επιστημόνων, έμπειρων μεταφραστών και υπεύθυνων επιμελητών, πληρούν με τον αρτιότερο τρόπο τους όρους της επιστημονικής και αισθητικής δεοντολογίας.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

 

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Δείτε τους Νέους Τίτλους

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις Προσφορές

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

katalogos

60shipping

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ